Links

Links

De Cloud Appreciation Society. Niets mooiers dan wolken kijken. Als er tijd is. Maar die is er meestal niet. Dus drijven de fraaiste exemplaren ongemerkt voorbij. Behalve aan wolkenverzamelaars. De Nederlandse tak van de CAS heeft een eigen pagina.

Voor Cats that look like Hitler is geen enkel dier mishandeld of anderszins leed aangedaan. Integendeel, de sterren op deze site kennen geschiedenis noch schaamte en het zal ze worst wezen of ze op de lachspieren werken. Helemaal ok dus.  

Elke juttersklok van Le Fou de Coucou (met blog) is anders, want samengesteld uit het mooiste dat Irina Filtzer en Aart Kramer bijeenrapen op het strand van Terschelling. Aart en Irina maken ook films, tekeningen en theater; altijd origineel en eigen.

Op Topotijdreis liggen tientallen landkaarten tot twee eeuwen terug op elkaar gestapeld, net als bij een gelaagde taart. Met de tijdschaal ernaast kun je heen en weer schuiven tussen de kaarten en dwars door de geschiedenis van het landschap heen kijken. Fascinerend, alarmerend en inpirerend.